Gå tillbaka till Nyheter

Öppettider och Julhälsningar från HYPRO

HYPROs hela verksamhet håller stängt för jul- och nyårsfirande från den 23:e december till den 3:e januari.
Vi på HYPRO vill tacka alla våra nya och gamla kunder för året som gått och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2023 tillsammans med er.
– God Jul och Gott Nytt År!

Anmäl dig till HYPRO:s demodag den 29/10

Den 29:e oktober mellan klockan 11:00 och 16:00 anordnar HYPRO maskinvisning med demo av flera olika maskinmodeller i utkanten av Nässjö.

Passa på att se maskinerna i drift i en gallring, ställ dina frågor om upplägg i skogen, få konkreta tips kring både maskin och handhavande.

Vi kommer demonstrera HYPRO 300, HYPRO 450 XL, HYPRO 755 HB med FG45 fällgrip samt HYPRO HV14 Skotarvagn. Vi ber om anmälan via länken nedan eller genom kontakt med oss så att vi kan planera för antalet besökare och göra den bästa möjliga visningen för er.

Välkommen att anmäla dig i formuläret här för mer information och vägbeskrivning.

HYPRO på Mittia i Ljusdal 19–20 augusti

Den 19–20 augusti finns HYPRO på plats i Ljusdal för mässan Mittia: Gård och Skog! Mässan håller till på Älvvallens Idrottspark och har öppet fredag 9–17 samt lördag 9–16. Varmt välkommen att besöka oss och se flera av våra maskiner i monter A:49!

För mer information, besök Mittias hemsida!

Semesterinformation

HYPROs kontor och verkstad håller stängt för sommarsemester från den 18:e juli till den 7:e augusti.

Vi vill härmed passa på att önska er alla en riktigt skön sommar!

Anmäl dig till HYPRO:s demodagar 3-4 juni!

På eftermiddagarna den 3:e och 4:e juni anordnar HYPRO maskinvisning med demo av flera olika modeller i utkanten av Vaggeryd. Passa på att se maskinerna i drift i en gallring, ställ dina frågor om upplägg i skogen, få konkreta tips kring både maskin och handhavande. Vi kommer visa HYPRO 300, HYPRO 450 XL, HYPRO 755 HB med FG45 fällgrip samt HYPRO HV14 Skotarvagn. Du kan också se HYPRO 755 VB monterad på HYPROs senaste version av HV14 med dragmonterat LS-system.

Välkommen att anmäla dig i formuläret här för att få närmare information och vägbeskrivning.

HYPRO på skogsdag i Verum

Lokalavdelningen för LRF i Verum bjuder in till skogsdag mellan Verum och Hästveda längs väg 1940, lördagen den 23 april klockan 11–15.

Temat för dagen är "Från planta till planka" – HYPRO 755 HB med FG45 fällgrip, HYPRO 300 samt HYPRO HV14 Skotarvagn kommer visas på plats liksom flera andra medverkande utställare med maskiner såsom Sydved, Terri, Kranman, Rottne m.fl.

Platsen är en ca 700 meter lång skogsslinga med flera spännande maskiner i drift. Läs mer om arrangör och utställare här.

Välkomna på skogsdag!

Koordinater: 56°21'04.8"N 13°48'59.5"E
Google maps: https://goo.gl/maps/skD59ZHEu6JKWeWZ9

Öppettider och Julhälsningar från HYPRO

HYPROs hela verksamhet håller stängt för jul- och nyårsfirande från den 23:e december till den 11:e januari.
Vi på HYPRO vill tacka alla våra nya och gamla kunder för året som gått och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2022 tillsammans med er.
– God Jul och Gott Nytt År!

HYPRO-demo på Skogsdag i Långåsa, Nässjö

Äntligen skogsdagar på schemat igen! Lokalavdelningen för LRF Barkeryd-Nässjö bjuder in till skogsdag längs vägen mellan Långåsa och Törsbo, lördagen den 13 november klockan 10–13.

Temat för dagen är "gallring" – HYPRO 755 HB med FG45 fällgrip kommer demonstreras på plats, liksom flera andra medverkande med maskiner såsom Sydved/Malwa, Södra m.fl. LRF bjuder på ståfika. Passa på om du är intresserad av att se en HYPRO 755 HB i drift!

Koordinater: 57°40'37.3"N 14°33'57.8"E
Google maps: https://goo.gl/maps/zFmjKQ2FZHZFxqex8

Semesterinformation

HYPROs kontor och verkstad håller stängt för sommarsemester från den 19:e juli till den 9:e augusti.

Vi vill härmed passa på att önska er alla en riktigt skön sommar!

Öppettider och Julhälsningar från HYPRO

HYPROs hela verksamhet håller stängt för jul- och nyårsfirande från den 23:e december till den 7:e januari.
Vi på HYPRO vill tacka alla våra nya och gamla kunder för året som gått och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2021 tillsammans med er.
– God Jul och Gott Nytt År!

Sommaren är här!

Efter en hektiskt vår där vi på HYPRO haft fullt upp med att hinna leverera alla maskiner våra kunder beställt tar vi nu sommarsemester och vilar upp oss inför en ny höst full av möjligheter i skogsbruket.

HYPROs kontor och verkstad håller stängt för sommarsemester från den 13:e till den 26:e juli.

Mellan den 27:e juli och 7:e augusti har kontoret öppet mellan kl. 09:00 till 16:00 med reducerad personalstyrka och vi återgår till ordinarie öppettider från den 10:e augusti.

Vi vill härmed passa på att önska er alla en riktigt skön sommar och samtidigt tipsa om vår senaste produktfilm HYPRO HV14R Skotarvagn - missa inte den!

Ny film med HYPRO 755 HB ute nu!

Kolla in senaste videon från HYPRO där nya styrsystemet HYPRO+1 och mätsystemet MD430 presenteras:

Öppettider och Julhälsningar från HYPRO

HYPROs hela verksamhet håller stängt för jul- och nyårsfirande från den 23:e december till den 8:e januari.
Vi på HYPRO vill tacka alla våra nya och gamla kunder för året som gått och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2020 tillsammans med er.
– God Jul och Gott Nytt År!

Sommarhälsningar från HYPRO

Nu är det dags för sommar och semestertider igen. Vi ser tacksamt tillbaka på en fantastisk vårsäsong med både hög försäljning och produktion. Nu tar vi igen oss med lite sommarledigt för nya tag inför höstens leveranser. HYPROs kontor och fabrik håller stängt från den 15/7 till den 26/7 och kör med reducerad personalstyrka fram till den 9/8. Därefter återgår vi till ordinarie öppettider med fullt fokus på en spännande höst.

Dags för SkogsElmia 2019

Dagarna går snabbt på våren och just nu förbereder vi det sista på maskinerna vi ska visa i vår monter på SkogsElmia. Vi kommer att erbjuda en stor maskinvisning och presentera fina nyheter likaså – missa inte att se dem i vår monter!
Varmt välkommen att träffa oss på SkogsElmia den 6-8:e juni, vi finns i monter nr. 187 liksom tidigare år!

Öppettider och julhälsningar från HYPRO

HYPROs hela verksamhet håller stängt för jul och nyårsfirande från den 22:e december till den 8:e januari.

Vi på HYPRO vill tacka alla våra nya och gamla kunder för året som gått och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2019 tillsammans med er.

– God Jul och Gott Nytt År!

Det är tid för mässor

Det är vår i Sverige och vi bygger skogsmaskiner för fullt! Nu går vi också in i en period med många mässor. I maj planerar vi för Skogsmaskindagarna i Karlskoga och därefter en rad mässor både när och fjärran, som i bilden. Vi trivs verkligen med att stå med båda fötterna i den svenska landsbygden och arbeta för ett medvetet, skonsamt skogsbruk för både oss och andra delar av världen.

Välkommen att besöka oss på årets mässor – eller varför inte höra av dig direkt till oss för att prata mer om maskiner som passar dina behov! Läs mer på HYPRO:s hemsida, Facebook eller kolla vår YouTube-kanal.

Sommaren är inte över ...

... men på HYPRO arbetar vi för fullt, om än med reducerad personalstyrka under augusti. Vi har haft mycket framgångsrika mässor under sommaren, framför allt ElmiaWood där vi firade 30-årsjubileum. HYPRO har gjort en fantastisk resa sedan starten och ser nu fram emot fortsatt innovation för morgondagens skogsbruk.

Nu har vi många maskinleveranser framför oss och möter nästa säsong i skogen med stor förväntan. Varmt välkommen att höra av dig för att prata om hur vi kan möta dina behov av skogsmaskiner!

Snart är det dags för Elmia Wood 2017

Det är med stor förväntan vi ser fram emot Elmia Wood! Dagarna går snabbt och just nu förbereder vi de sista detaljerna till vår monter. Vi kommer att bjuda på vår största maskinvisning någonsin och presentera en rad nyheter. Vi kan inte hålla oss utan måste avslöja redan nu att vi har en ny, spännande fällgrip att visa upp. Missa inte att se närmare på den i vår monter!

Varmt välkommen att träffa oss på Elmia Wood den 7–10 juni. Vi finns i monter 187 liksom tidigare år.

HYPRO fyller 30 år och firar det på Elmia Wood!

För HYPRO är Elmia Wood speciellt. Vår första maskin premiärvisades på Elmia Wood 1987 och redan då blev intresset enormt. Nu firar vi 30 år av innovation och utveckling för effektivt och skonsamt skogsbruk. Vi står ännu i dag med stadiga ben i den svenska skogen som en viktig aktör för både svenskt och internationellt skogsbruk. Framtiden för HYPROs maskiner är både spännande och ljus. Kom och fira det med oss i monter 187!

Nu finns en ny film med HYPRO 755 VB

Många har frågat efter en film om vår HYPRO 755 VB vagnsmonterad traktorprocessor. Det är en maskinmodell som förtjänar mer uppmärksamhet och nu finns den äntligen att se på YouTube. En HYPRO 755 VB breddar användningen av din griplastarvagn och den monteras enkelt på och av med hjälp av vagnens egen krav. Konstruktionen ger en råstark processor med ett lågt marktryck – och lågt inköpspris!

Ny film med HYPRO 755 HB

Kolla in vår senaste film på Youtube — HYPRO 755 HB med FG45 fällgrip i gallring.

Vi hoppas att det är goda tider i ert skogsbruk! Det är stor efterfrågan på våra produkter och vi expanderar verksamheten för att kunna möta behoven. Varmt välkommen att kontakta oss för att prata om vilka maskiner som kan hjälpa er i skogsarbetet.

Öppettider och Julhälsningar från HYPRO

HYPROs hela verksamhet håller stängt för Jul och Nyårsfirande från den 22e December till den 9e Januari.

Vi på HYPRO vill tacka alla våra nya och gamla kunder för året som gått och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2017 tillsammans med er.

– God Jul och Gott Nytt År!

Säsongsstart 2017

Nu är säsongen i skogen verkligen i gång och även på Hypro känner vi av högtrycket. Sommarens och höstens stora mässor är genomförda, bland annat Sommet i Frankrike, FinnMetko i Finland, APF i Storbritannien och Gallringsdagarna i Tidaholm. Det var verkligen framgångsrika dagar med många goda samtal runt våra maskiner.

För oss på Hypro är det personliga mötet med våra kunder centralt. Varje dag talar vi med människor som vittnar om hur oerhört produktiva och samtidigt skonsamma våra maskiner är. Efterfrågan är stor och vi jobbar för fullt för att möta alla behov. Vi har utökat tillverkningskapaciteten och kan leverera ytterligare ett antal modeller före nyåret – till dem som inte väntar för länge med sin beställning. Välkommen att höra av er för ett samtal om era behov!

Mässor i september

Äntligen! Hösten närmar sig och med den en ny säsong i skogen. Just nu laddar vi för fullt inför ett flertal mässor. I september kan ni träffa oss i Sverige på Gallringsdagarna i Tidaholm. Vi kommer också att medverka på FinnMetko i Finland och APF i Storbritannien under samma månad. Och om vi inte ses på mässorna kan ni alltid se våra maskiner om och om igen på vår YouTube-kanal!

Semesterinformation

HYPROs kontor och verkstad håller stängt för semester från 15/7 till 8/8.

Vi vill härmed passa på att önska er alla en riktigt skön sommar!

HYPRO visade maskinprogrammet vid Forexpo i Frankrike

Vi är glada för det stora intresset för våra maskiner i Frankrike och har just avslutat arbetet vid mässan Forexpo i Frankrike. Våra fällgripar, gallringsprocessorer och griplastarvagnar är ett utmärkt maskinprogram även för skog på kontinenten. Se foton från mässan genom att klicka här.

HYPRO medverkade vid en av världens största skogsmässor, KWF i Tyskland

Vi är glada och inspirerade efter att ha träffat många nuvarande och blivande kunder vid KWF-mässan i Tyskland. Vi ser att intresset för skonsamma skogsmaskiner är stort och ökande även internationellt. HYPRO:s maskinprogram är verkligen aktuellt och angeläget! Se fler bilder från mässan genom att klicka här.

Skogsmaskindagarna i Karlskoga

Nu finns bilder uppe från Skogsmaskindagarna i Karlskoga! Det var verkligen roligt att visa våra maskiner i de djupa värmländska skogarna. Klicka här för fler bilder.

Nyhetsbrev från HYPRO april 2016

Det är vår i Sverige och vi kan sammanfatta en säsong med hög försäljning av både processorer och fällgripar. Vi gläds också åt ett påtagligt intresse i allmänhet, och bland skogsbrukare i synnerhet, för skonsamma skogsmaskiner. Det bäddar för ett nytt spännande år!

I år kommer vi att medverka på många mässor. I juni planerar vi för Skogsmaskindagarna i Karlskoga, KWF i Tyskland och Forexpo i Frankrike. Efter sommaren fortsätter vi med mässor både när och fjärran. Vi trivs verkligen med att stå med båda fötterna i den svenska landsbygden och arbeta för ett medvetet, skonsamt skogsbruk för både oss och andra delar av världen.

När vi inte är på mässor eller bygger nya maskiner jobbar vi så klart också med produktutveckling. HYPRO spetsar hela tiden befintliga modeller med ny teknik och lyssnar intensivt på våra kunders önskemål om ny utveckling. På så vis kan våra maskiner alltid ligga i framkant!

Välkommen att besöka oss på årets mässor – eller varför inte höra av dig direkt till oss för att prata mer om maskiner som passar dina behov! Läs mer på HYPRO:s hemsida, Facebook eller kolla in det senaste på vår YouTube-kanal.

Ny film med HYPRO 755 HB och HYPRO FG45

Se vår senaste film – med HYPRO 755 HB hjulburen traktorprocessor, specialutrustad med HYPRO FG45 fällgrip!

Öppettider och Julhälsningar från HYPRO

HYPROs hela verksamhet håller stängt för Jul och Nyårsfirande från den 23:e December och öppnar igen den 7:e Januari.

Vi på HYPRO vill tacka alla våra kunder för året som gått och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2016 tillsammans med er.

– God Jul och Gott Nytt År!

HYPRO på SkogsElmia 2015!

Först och främst vill vi rikta ett riktigt stort tack till alla er som besökte oss i vår monter på mässan SkogsElmia 2015!

Det var som vanligt oerhört roligt att få träffa nya som gamla kunder och höra alla berättelser om hur effektiva, robusta och välgjorda maskinerna bevisat sig vara i hårt arbete genom alla åren de varit i bruk.

Vi vill även passa på att gratulera alla er som skrev order redan på mässan, vi ser fram emot att få leverera våra nya processorer till er och sedan höra era berättelser i framtiden om er nya bästa vän i skogen!

Nu har vi lagt upp lite bilder från mässan också, klicka här för att se fler bilder i galleriet!

Succé för HYPRO på SkogsNolia 2015!

Nu har vi lagt upp lite bilder från HYPROs monter på mässan SkogsNolia 2015.

Det var roligt för oss att få komma upp och träffa våra nordligaste kunder och höra om alla processorer som är i flitigt bruk, några med hela 26 år i drift!

Vi gratulerar nya HYPRO-ägare som skrev order på mässan, vi ser fram emot att få leverera era maskiner till er!

Klicka här för fler bilder på HYPROs monter på SkogsNolia!

Äntligen kommer HYPRO till FARMARI i Finland!

I år åker HYPRO till Finland för att visa upp våra maskiner för de finska skogsägarna på årets FARMARI mässa som är igång den 2:e–4:e juli i Joensuu. Vi finns på plats med flera av våra maskinmodeller tillsammans med vår finska återförsäljare Ilkka Heinilä Oy. Vi ser verkligen fram emot att få träffa alla skogligt intresserade och visa våra modeller som är väl anpassade för de finska skogarna. Välkommen att besöka oss i monter nr: Kk2 – 342!

Klicka här för att läsa mer om mässan!

Bilder från HYPRO på IFW Show, Irland 2015!

Nu ligger det uppe lite bilder från HYPROs monter på skogsmässan "IFW Show" på Irland.

HYPROs produkter ställdes ut i den lokala återförsäljaren Oakleaf Forestrys monter. Mässan var igång den 9–10/5 och det kom många intresserade besökare till mässan trots risk för sämre väder.

Klicka här för att se fler bilder från mässan!

Bilder från HYPRO på EiFo Forsttage i Tyskland!

Nu har vi lagt upp några bilder från mässan EiFo Forsttage 2014, klicka här för att se bildspelet.

HYPRO på skogsmässa i Polen!

Nu ligger det uppe lite bilder från HYPROs monter på skogsmässan Targi Lesne "Las i My" utanför Szepietowo, Polen.

HYPROs produkter ställdes ut i den lokala återförsäljaren HYDROFASTs monter. Mässan var igång den 11–12/10 och det kom många nyfikna mässbesökare till mässan som såg en HYPRO för första gången.

Klicka här för att se fler bilder från mässan!

Stort intresse för småskaligt på APF!

HYPRO ställde ut flera olika produkter och körde även live-demo med HYPRO 450 XL på skogsmässan APF 2014 i England.

Det märktes tydligt att HYPROs produkter har ett gott rykte internationellt och montern fylldes snabbt med intresserade kunder som ville bekanta sig med produkterna på plats.

Stort tack till alla som besökte vår monter och gjorde mässan så lyckad.

Klicka här för att se fler bilder från mässan!

Bilder från MellanskogsElmia 2014!

Nu ligger några bilder på HYPROs monter på MellanskogsElmia i Sala uppe – klicka här för att se fler.

Vi märkte av ett stort intresse för våra produkter vilket givetvis är jättekul. Tack till alla er som kom och besökte oss i vår monter!

Bilder från Interforst 2014!

Nu ligger några bilder på HYPROs monter på Interforst uppe – klicka här för att se fler.

Ett stort tack till alla er som kom och besökte oss på mässan!