HYPRO – Aktuellt just nu
header


Det är tid för mässor

Det är vår i Sverige och vi bygger skogsmaskiner för fullt! Nu går vi också in i en period med många mässor. I maj planerar vi för Skogsmaskindagarna i Karlskoga och därefter en rad mässor både när och fjärran, som i bilden. Vi trivs verkligen med att stå med båda fötterna i den svenska landsbygden och arbeta för ett medvetet, skonsamt skogsbruk för både oss och andra delar av världen.

Välkommen att besöka oss på årets mässor – eller varför inte höra av dig direkt till oss för att prata mer om maskiner som passar dina behov! Läs mer på HYPRO:s hemsida, Facebook eller kolla vår YouTube-kanal.

Sommaren är inte över ...

... men på HYPRO arbetar vi för fullt, om än med reducerad personalstyrka under augusti. Vi har haft mycket framgångsrika mässor under sommaren, framför allt ElmiaWood där vi firade 30-årsjubileum. HYPRO har gjort en fantastisk resa sedan starten och ser nu fram emot fortsatt innovation för morgondagens skogsbruk.

Nu har vi många maskinleveranser framför oss och möter nästa säsong i skogen med stor förväntan. Varmt välkommen att höra av dig för att prata om hur vi kan möta dina behov av skogsmaskiner!

Snart är det dags för Elmia Wood 2017

Det är med stor förväntan vi ser fram emot Elmia Wood! Dagarna går snabbt och just nu förbereder vi de sista detaljerna till vår monter. Vi kommer att bjuda på vår största maskinvisning någonsin och presentera en rad nyheter. Vi kan inte hålla oss utan måste avslöja redan nu att vi har en ny, spännande fällgrip att visa upp. Missa inte att se närmare på den i vår monter!

Varmt välkommen att träffa oss på Elmia Wood den 7–10 juni. Vi finns i monter 187 liksom tidigare år.

HYPRO fyller 30 år och firar det på Elmia Wood!

För HYPRO är Elmia Wood speciellt. Vår första maskin premiärvisades på Elmia Wood 1987 och redan då blev intresset enormt. Nu firar vi 30 år av innovation och utveckling för effektivt och skonsamt skogsbruk. Vi står ännu i dag med stadiga ben i den svenska skogen som en viktig aktör för både svenskt och internationellt skogsbruk. Framtiden för HYPROs maskiner är både spännande och ljus. Kom och fira det med oss i monter 187!

Nu finns en ny film med HYPRO 755 VB

Många har frågat efter en film om vår HYPRO 755 VB vagnsmonterad traktorprocessor. Det är en maskinmodell som förtjänar mer uppmärksamhet och nu finns den äntligen att se på YouTube. En HYPRO 755 VB breddar användningen av din griplastarvagn och den monteras enkelt på och av med hjälp av vagnens egen krav. Konstruktionen ger en råstark processor med ett lågt marktryck – och lågt inköpspris!

Ny film med HYPRO 755 HB

Kolla in vår senaste film på Youtube — HYPRO 755 HB med FG45 fällgrip i gallring.

Vi hoppas att det är goda tider i ert skogsbruk! Det är stor efterfrågan på våra produkter och vi expanderar verksamheten för att kunna möta behoven. Varmt välkommen att kontakta oss för att prata om vilka maskiner som kan hjälpa er i skogsarbetet.

Läs äldre nyheter