Hur är detta möjligt! En valsmatad maskin skall inte klara detta.

Hej,

Jag heter Ronnie Johansson och bor i Bodafors i Nässjö kommun. Jag köpte min HYPRO 450 LS 2007, sålde den våren 2010 och har en HYPRO 450 XL med 6 meters kran och hög/låg fart idag. Om man vill ha en valsmatad maskin finns det ingen annan som är aktuell som jag ser det. Sedan har HYPRO funnits i år och då borde det inte finnas några ”barnsjukdomar” kvar.

Eftersom jag hade en stegmatad maskin (Niab) förut var det framförallt kapaciteten som jag ville åt. Det visade sig att det överträffade alla förväntningar, jag producerade ca. 80 % mer virke på samma tid. Att maskinen sedan var starkare än Niab:en gjorde inte saken sämre såklart.

Jag har ett ganska stort gallringsbehov, ca 3000 m³ de närmaste åren och jag vill göra arbetet själv. Det mesta är förstagallring (39 ha) uteslutande barr. Vi har ganska flack terräng så jordbrukstraktor fungerar bra.

Första intrycket av HYPRO 450 XL:an var: Hur är detta möjligt! En valsmatad maskin skall inte klara detta. Det tog ett tag att lära sig hur lite man behövde kvista. Dubbelmidjan var ju revolutionerande, virket kom ”utanför” vägen. Fällningen blev ju så mycket enklare. Kapaciteten var ca 80 % högre, ja du förstår själv. Maskinen motsvarade tveklöst mina förväntningar, t.ex. vinschen imponerar fortfarande.

När det gäller servicefrågor, reservdelar och dylikt får dessa utlåtandet: Utmärkt! Kunnande snabbhet och trevligt bemötande gör det enkelt att vara HYPRO-ägare.

HYPRO har alltid legat i framkant och det märks tydligt att man satt kvalitet i första rummet. Det kostar förvisso litet mer, men det har man igen tack vare att det fungerar. Som ni förstår är jag mycket nöjd med min maskin.

Om man vill ha en maskin som man kan lita på i alla väder då är HYPRO ett självklart val.

Ronnie Johansson, Hattsjöhult

HYPRO 450 XL, 755HB, FG45 & HV14

Gå tillbaka till referenskunder
Ronnie Johansson