Anmäl dig till HYPRO:s demodag den 23:e mars

Lördagen den 23:e mars mellan klockan 12:00 och 16:00 anordnar HYPRO maskinvisning med demonstration av flera olika maskinmodeller i utkanten av Lönsboda.

Passa på att se maskinerna i drift, ställ dina frågor om upplägg i skogen, få konkreta tips kring både maskin och handhavande. Vi kommer att demonstrera HYPRO 300, HYPRO 450 XL, HYPRO 755 HB med FG45 fällgrip samt HYPRO HV14 Skotarvagn. HYPRO 300 VB kommer finnas på plats och det blir premiärvisning av en ny fällgripsmodell från HYPRO!

Vi ber om anmälan via formuläret nedan så att vi kan planera för antalet besökare och göra den bästa möjliga visningen för er. Efter anmälan får du ett mejl med mer information och vägbeskrivning. Välkommen!

Anmäl dig här
Jag/Vi önskar att besöka HYPRO:s demodag 23:e mars utanför Lönsboda.
(Fält markerade med (*) är obligatoriska att fylla i.)